Hva skjer?

Inside Live & Rock Café

Fri
1
.
September 2017
———
.
Facebook-event

Stig & Frode spiller ny rockemusikk

Ny musikk fra plateselskapene presentert av Stig Ødegård (Scream Magazine) og Frode Pedersen (Inside Rock Cafe) i samarbeid med flere platestudioer. Med tanke på hvor mye bra musikk som produseres rundt omkring, er det på tide at vi som utested tar ansvar og fremmer dette. Velkommen til en aften i rockens tegn!
Sat
9
.
September 2017
———
.
Facebook-event

Absolute 90s

Etter 3 måneders pause, er det atter på tide å spenne på seg danskeskoene, finjustere sjekkereplikkene og generelt gjøre seg klar for nok en heidundrandes festkveld. Det blir ikke artigere enn dette, ihvertfall hvis du var en av dem som opplevde dette glade tiåret. Dette er kvelden for eurodance og eurotrance i tillegg til en del andre obskure greier. For de som holdt seg til grunge og generell hardrock, anbefaler vi 1.etasje denne kvelden. Resten samles i 2.etg :-) Residents djs er (som vanlig heheeeeey) Dj Roy BoyToy & Dj NoBeat. Velkommen! Ps: 20 års aldersgrense og gratis inngang
Sat
23
.
September 2017
———
.
Facebook-event

ARVAS & Among Gods & Iodguara + Support live in Bergen

ARVAS gjester igjen Bergen og Inside. Denne gangen har de som sist i 2015 med seg AMONG GODS og i tillegg Iodguara!! Testpilot burde være kjent for de fleste er også med på plakaten. Og det er duket for metal i de fleste genre. Bill 150 i døren Aldersgrense: 20 år. Be nice, Be Good and Have a good time!!!!